Get Adobe Flash player

Rimfrost + Vestlandet = SANT

altStyreleder Kristine Myhre Tunheim har tatt turen sørover og jobber om dagen for Barneteatret Vårt i Ålesund på produksjonen Hvem bestemmer?. I samme produksjon spiller også kollega Jonas Delerud, som har lang fartstid i Rimfrost.

Hvem bestemmer? er en forestilling for barn og ungdom fra 11 år og er en feiring av grunnlovsjubileet. Toril Solvang som skrev manuset til Morten 11 år har også her skrevet manus samt har regi og idéen til forestillingen sammen med Eva Mørkeset.

På scenen står Kristine, Jonas og Ellen Andreassen (som dere sikkert husker fra NØKKELEN-produksjonene til Rimfrost). Musikken står vangsviking Benjamin Mørk for, så som dere sikkert skjønner er det en gjeng som har jobbet sammen før.

Rimfrost Teaterensemble fikk også gleden av å bli invitert til å gjestespille sin forestilling, Morten 11 år på Teatret Vårt. Dette fant sted i Ålesund 1.mars kl. 15.00 og i Molde 5.mars kl. 18.00, og det ble tilsammen 170 fine publikummere på Vestlandet. Det var stort til å spille Morten 11 år på Simon Flem Devolds hjemmebane og vi følte forestillingen kom «hjem».

For å lese mer om både gjestespill og Hvem bestemmer? http://www.teatretvart.no/forestillinger

alt