Get Adobe Flash player

En annerledes adventsforestilling

altForestillinga Morten 11 år spilles nå i adventstida i forbindelse med scenekunstfestivalen RadVent. Datoene er 4.-10.desember, og tidspunktet kl. 18.00 hver dag unntatt lørdag da den spilles kl.12.00. Spillested er Rådstua Teaterhus der Rimfrost Teaterensemble også til daglig har kontor.

På første forestilling på torsdag 4.desember, var også Nordlys innom. De skrev en fin anmeldelse med terningkast 5 på terningen. Det er ekstra stas! Anmeldelsen kan du lese her.

Morten 11 år passer for barn fra 8 år og oppover, men anbefales også til voksne. Da spesielt til voksne med barn, voksne som jobber med barn eller voksne som jobber med tema som livsglede, filosofi, døden og lykke. Morten 11 år en en forestilling som er ideell som utgangspunkt for samtaler rundt disse temaene, både blant barn og voksne. Les mer om forestillinga Morten 11 år her.

Her kan dere på en liten smakebit på forestillingen: https://vimeo.com/77709729

Forestillingen spilles under RadVent som er en scenekunstfestival som arrangeres av RadArt - nettverk for fri scenekunst i nord. Les mer om RadVent her, og besøk RadArt på www.radart.no.

Spilleplan på Rådstua Teaterhus:
Lørdag 6. desember kl. 1200
Søndag 7. desember kl. 1800
Mandag 8. desember kl. 1800
Tirsdag 9. desember kl. 1800
Onsdag 10. desember kl. 1800

For fullstendig spilleplan, kart, billettbestilling o.l., besøk www.raadstua.no.

Vi håper å se dere på Rådstua Teaterhus i desember!