Get Adobe Flash player

Velkommen til vår hjemmeside!

altPå denne nettsiden vil du finne informasjon om teaterkompaniet Rimfrost Teaterensemble SA, de sentrale medlemmene og forestillingene våre.


HVA KAN DU FINNE HER?

Lurer du på hva vi driver med i Rimfrost Teaterensemble? Her på nettsida kan i ro og fred se deg litt rundt og lese om våre aktiviteter. Du vil blant annet finne info om produksjonene våre, hva vi spiller nå og hvilke forestillinger som er mulige å bestille hos oss. Eller kanskje du er interessert i historien vår og våre visjoner?


DAGLIG AKTIVITET

Er du interessert i hva vi driver med sånn i det daglige, så anbefaler vi deg å gå inn på facebooksida vår og følge oss der. På facebook får du ukentlige oppdateringer på hvor vi er på turné, hva vi spiller og hvem vi spiller sammen med. Se også våre egne facebooksider for Morten 11 år, Nøkkelen og Vimsy Violenza for å følge hver enkelt produksjon. Her kan du også se Rimfrost Teaterensemble sin spilleplan.


TA GJERNE KONTAKT

Skulle du ha noen spørsmål eller er nysgjerrig på hva vi holder på med er det bare å ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 975 70618 (Kristine).


Ha en strålende dag!


Beste hilsner fra

Kristine, Alex, Jonas og Jeanette


(På bildet ser vi Tom-Stian Lenningsvik og Alexander Rindestu på ferga under "Morten 11 år" turné i Møre og Romsdal. FOTO: Kristine Myhre Tunheim 2016.)