Get Adobe Flash player

Alle gode ting er tre - Rimfrostsommer 2016

altSommeren 2016 vil Rimfrost Teaterensemble gjennomføre intet mindre en tre produksjoner. To av disse forestillingene skal turnére i Midt-Troms og en forestilling skal spilles på Festspillene i Nord-Norge. Dette blir tidenes sommer!

Forestillingene som skal gjennomføres er Himmelriket av Einar Schwenke, Balladen om et Paddetryne av Rob Evans og Nøkkelen – Rimfrost sitt årlige samarbeid med Midt-Troms Museum.

Himmelriket av Einar Schwenke er en sci-fi lesning som skal fremføres på Festspillene i Nord-Norge 23.juni kl.17.00. Lesningen er et samarbeid med Ferske Scener og passer for 11 år og oppver. Les mer om forestillinga her.

Balladen om et Paddetryne er årets samspillproduksjon. En nydelig historie om vennskap, fotball og hvor vanskelig det kan være å være modig. Denne skal vi turnére med i Balsfjord, Berg, Sørreisa, Torsken og Tranøy. Samarbeidet med Balsfjord er nytt av året og vi ønsker kommunen hjertelig velkommen inn i samarbeidet og som samspillkommune. Les mer om Balladen om et Paddetryne her.

Nøkkelen gjennomfører vi for 5.gang i år. Samarbeidet med Midt-Troms Museum er noe vi setter pris på og vi er glad for at dette samarbeidet holder seg år for år. Egentlig helt siden vår første produksjon i 2006. I år er vi tilbake i etterkrigstida, og et gledelig gjensyn med familien på tre i 50-tallets Nord-Norge. Les mer om Nøkkelen her.

Her kan du se hele sommerens spilleplan.

alt

Foto: Arlid Moen