Get Adobe Flash player

MORTEN 11 ÅR i Scenekunstbrukets repertoar

altI desember ble forestillingen Morten 11 år tatt opp i Norsk Scenekunstbruks repertoar. Dette er vi i Rimfrost Teaterensemble veldig fornøyde med, da dette gir større muligheter for å få solgt forestillingen vår til Den Kulturelle Skolesekken (DKS) over hele landet og oppleves som et kvalitetsstempel.


Norsk Scenekunstbruk er den nasjonale aktøren i formidling av scenekunst i DKS, en landsdekkende formidler av kvalitetsscenekunst aldersgruppen 0 – 20år.


Scenekunstbruket ser og kvalitetsvurderer forestillinger i samarbeid med kunstnerisk råd, og i dialog med fylkesnettverket. Det legges vekt på kunstnerisk kvalitet, og at repertoaret skal vise et mangfold av uttrykksformer og formater.

Scenekunstbruket har et medlemsnettverk av fylkeskommuner og deres lokale arrangører.
Nettverket omfatter i dag 18 fylker (ikke Oslo) med til sammen 429 kommuner. Arrangører i nettverket mottar arrangørstøtte fra Scenekunstbruket. Det innebærer at arrangøren får refundert inntil 50 prosent av de totale utgiftene til forestillinger valgt fra Scenekunstbrukets repertoar.


Les mer på http://new.scenekunstbruket.no/

og les om Morten 11 år på scenekunstbrukets sider her http://new.scenekunstbruket.no/sck/?lang=nor&sam=&tar=&gen=&cri=&act=skbprod&prid=2&aid=3474

alt