Get Adobe Flash player

VIMSY VIOLENZA

altUte i det fri mellom ulv, bjørn og fjellrev kan du i år oppleve forestillinga Vimsy Violenza - dyrenes skrekk!. Forestillingen er et bestillingsverk fra Polar Park, produsert av Rimfrost Teaterensemble, og spilles hele sommeren 2014 i Polar Park, Bardu.

Forestillingen handler om det skrekkelige menneskebarnet Vimsy Violenza som er kommet tilbake til skogen for å en gang for alle utslette alt levende. Hvorfor gjør hun dette? Hvem er hun? Og ikke minst; hvem kan stoppe henne?!

“Vimsy Violenza lister seg stille frem gjennom skogen. Bjørnen Truls og fjellreven Blanch aner fred og ingen fare. Vimsy har vært borte fra denne delen av skogen lenge, men hun er nå tilbake for å gjøre det hun er aller mest glad i, nemlig å plage dyr og drepe alt naturlig. Dyrene har hørt fortellinger om henne, men det er så lenge siden at de fleste bare tror det er eventyr. Men Vimsy er ikke bare et eventyr, og nå har hun fått øye på den gamle bjørnen og bestevennen hans, og gjør seg klar for å angripe dem. Hvordan vil det gå med dem og de andre dyrene, når dyrenes store skrekk er tilbake?”

Vimsy Violenza – dyrenes skrekk! er en forestilling for hele familien med utgangspunkt i de dyrene som lever i Polar Park. Disse dyrene er menneskeliggjort og har blitt til karakterene i forestillingen. Gjennom disse karakterene, deres hverdagslige utfordringer og etter hvert kamp mot Vimsy Violenza, lærer publikum dyrene å kjenne. Vi får lære om forsvarsmekanismer og matvaner, instinkter og uvaner. Ikke minst får vi lære om menneskers påvirkning på naturen, og hvordan dette kan gjøre livet vanskeligere for de dyrene som lever vilt.

Pressen snakker også varmt om forestillingen, klikk her for å lese Rune Ottarsens omtale om premieren.

«Rimfrost sin produksjon ”Vimsa Violenza” er artig og litt skummel for de minste og fremkaller mye latter hos de voksne.» - Rune Ottarsen (folkebladet.no)


Forestillingen spilles ute, og passer best fra 4 år og oppover.

Varighet: 45 min

Pris: Forestillingen er inkludert i billetten til Polar ParkMEDVIRKENDE

Manus/Idé: Alexander Martinsen

Regi: Alexander Martinsen

Skuespillere: Caroline Lea, Hanne Amalie Smedstad og Fredrik Hermansen/Alexander Martinsen

Komponist/Musikk: Rakel Nystabakk

Scenografi: Mari Lotherington

Kostyme/Sminke: Mari Lotherington

Kunstneriske konsulenter: Kristine Myhre Tunheim og Jonas Delerud

Produsent Rimfrost Teaterensemble: Kristine Myhre Tunheim

Produsent Polar Park: Sigbjørn Sørensen

Tekniker: Ramona Pedersen

Prosjektet er initiert av daglig leder i Polar Park, Heinz Strathmann.Takk til KULTA og dyrene i Polar Park!


SPILLEPLAN

Forestillingen har premiere 21.juni 2014.
21.juni - 17.august 2014 - onsdag til søndag - kl.15.00 (hver dag)


Foto: Heinz Strathmann (2014)