Get Adobe Flash player

Kristine Myhre Tunheim - Daglig leder

altKristine M. Tunheim (f.1985) er utdannet skuespiller ved Teaterproduksjon og skuespillerfag ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. Hun er daglig leder for Rimfrost Teaterensemble, og har i tillegg til dette vært ansatt frilansskuespiller ved flere film og teaterproduksjoner i Norge. Kristine har deltatt på flere kurs og workshops i skuespillerteknikk, samt kurs innen konsept og manusutvikling.

I Rimfrost har Kristine jobbet som skuespiller, dramatiker, konseptutvikler, regissør og produsent. I tillegg til dette har hun vært daglig leder for bedriften siden August 2010. Se hennes side i Skuespillerkatalogen her.

Alexander Solhaug Rindestu - Nestleder

altAlexander S. Rindestu (f.1983), er utdannet skuespiller fra Teaterproduksjon og skuespillerfag ved Høgskolen i Nord – Trøndelag. Han er i tillegg utdannet markedsøkonom fra BI. Alexander er låtskriver og vokalist i bandet No Time for Commercial.

I Rimfrost Teaterensemble har Alexander jobbet som skuespiller, manusutvikler, produsent og rekvisitør. Han har også jobbet mye med instruksjon og kulturskolearbeid.


Jeanette Solbakken - Pedagogisk ansvarlig

altJeanette Solbakken, (f.1985), er utdannet skuespiller ved Paul McCartneys institutt for Performing Arts i Liverpool. (LiPA). Hun er kvalifisert Stage combat fighter fra British Academy of Dramatic Arts og har flere kurs i TV og Radioproduksjon for skuespillere. Jeanette har videreutdanning i psykososialt arbeid for barn og unge, samt musikk og pedagogikk for barn og grunnskole. I tillegg til å jobbe for Rimfrost, utvikler hun kurs i alternative innlæringsmetoder for grunnskolen.

I Rimfrost Teaterensemble har Jeanette jobbet som skuespiller, regissør, manusutvikler, musiker, og musikalsk ansvarlig. Jeanette har også jobbet mye med instruksjon og kulturskolearbeide.