Get Adobe Flash player

Balladen om et paddetryne


altBalladen om et Paddetryne er samspillproduksjon for 2016. Denne nydelige monologforestillingen er produsert ved Barneteatret Vårt i Ålesund og turnérer sommeren 2016 i samarbeid med Rimfrost Teaterensemble i Midt-Troms. En forestilling om mobbing, vennskap og å være modig.

Les mer …

HIMMELRIKET av Einar Schwenke

altRimfrost Teaterensemble og Ferske Scener tar publikum med til Himmelriket – en sci-fi lesning du kan oppleve på Festspillene i Nord-Norge 23.juni kl.17.00. Vi befinner oss innestengt i en konteiner. Vi vet ikke hvor, vi vet ikke når, og vi vet heller ikke om vi noensinne skal slippe ut herfra.

Les mer …

MORTEN 11 ÅR

altHva har postkasser og karuseller med døden å gjøre?

I 2013 produserte Rimfrost Teaterensemble forestillingen Morten 11 år. En leken og filosoferende teaterforestilling basert på en bok av Simon Flem Devold, og dramatiert av Toril Solvang. Morten 11 år er en sann historie om at vanskelige ting også kan være rart og morsomt. Om postmenn, lego, rare drømmer og å være redd for det man ikke vet hva er. 

Les mer …

NØKKELEN - hvem vet når vi havner?

altTre tidsvandrere leter etter en nøkkel. De har satt seg fast i 2016 og trenger nøkkelen for å komme seg videre i sin tidsvandring. Publikum kan kanskje hjelpe? Og kanskje får publikum være med, inn i en ny tid. Fortid eller fremtid - hvem vet når vi havner?

Les mer …