Get Adobe Flash player

Ildsjel (2012-2015)

altILDSJEL er et dokumentarisk teater som følger i fotsporene til Frihet er å Sykle fra 2010. 

Gjennom intervjuer med 17 mennesker fra hele Midt-Troms har vi utforsket hva det vil si å være engasjert og initiativrik i små samfunn der alt blir lagt merke til.

Les mer …

VIMSY VIOLENZA - dyrenes skrekk! (2014)

altUte i det fri mellom ulv, bjørn og fjellrev kan du i år oppleve forestillinga Vimsy Violenza - dyrenes skrekk!. Forestillingen er et bestillingsverk fra Polar Park, produsert av Rimfrost Teaterensemble, og spilles hele sommeren 2014 i Polar Park, Bardu.

Les mer …

Skal vi? (2010-2013)

altSommerturné 2011. "Skal vi?" er en klovneforestilling basert på stykket "En liten idiot" av Lars Vik. «Skal vi?» synliggjør forskjellige former for maktforhold i et vennskap. Hvor mye skal noen få lov til å bestemme før det blir urettferdig?

Les mer …

Tjukke-Knut tar svømmeknappen (2010-12)

altKan bestilles. Et musikalsk fortellerteater om hvordan barn føler det å ikke strekke til. Forestillingen er skrevet etter Bjørn Nittebergs bok med samme navn. Tjukke-Knut har mange utfordringer i hverdagen. Han har dårlig selvtillit og  han har liten pesselur.

Les mer …

Frihet er å sykle (2010)

alt

Kan bestilles. En distriktspolitisk teaterinstallajson om frihet, basert på intervjuer gjort blant Senjaværinger våren 2010. En teaterinstallasjon i spennet mellom ulike frihetsoppfattelser; mellom Senjaværingers synspunkt på frihet,

Les mer …

Draugkniven (2008-2010)

alt

Kan bestilles. En Commedia del Arte – og tegneserieinspirert barne – og familieforestilling rundt de nordnorske mytene om Draugen. I Draugkniven møter vi Krakus, Skarve og Marmeliten, som til sin forskrekkelse oppdager at loftet til bestemor forvandles til et åpent hav.

Les mer …

Vintermysteriet (2009)

altEt poetisk og visuelt barneteaterstykke som ble satt opp i samarbeide med Barnebyen Finnsnes. Manus er skrevet av Kristine Myhre Tunheim.

Les mer …

Dommedag i Hvorsomhelst (2009)

altEr et samfunnsaktuelt og musikalsk fortellerteater. Manuset ble skrevet av Line Starheimsæter, og forestillingen var Rimfrost Teaterensemble´s sommerturnè i 2009.

Les mer …

Drømmedøgn 2270 (2009)

altEn fremtidsperformance i fransk buffonstil. Stykket ble spilt i gatene under Festspillene i Nord Norge og var et samarbeide mellom Rimfrost, ArtSenja og Harstad Kunstforening.

Les mer …

Den lange brødvegen (2007)

altEr et historisk og musikalsk fortellerteater. Manuset er basert på forfatter Hans Kristian Eriksen’s novellesamling med samme navn.

Les mer …